Lupinen (Møllevej 8,4140 Borup)

Vores udflyttergruppe hedder Lupinen og vi er normeret til 50 børn. Vi er 4 pædagoger, 3 medhjælper, 1 pauelev/studerende og 1 køkkendame.

Der er et udviklingsarbejde igang i Lupinen, hvor der arbejdes projektorienteret. Målet er en struktureret og derved en overskuelig hverdag for børnene. Der arbejdes med et overordnet emne, på i forskellige grupper på tværs af stuerne. Udviklingsarbejdet ses også i den struktur der er for bussen, hvor børnene har fast busmakker mellem 1-2 måneder. Samt at børnene bliver informeret om hverdagens indhold. 

Naturen er en stor del af det at være barn i Lupinen, der skal være mulighed for at udforske og undersøge. Tid til at undres og opdage, ved egen hånd eller hjælp fra de voksne, læren om havde respekt for naturen samt værne om denne for der igennem læren om respekt. Øge opmærksomheden på naturfænomener såsom årstider, vejr, vind, størrelse og lign. Dette gøres gennem projekt fra jord til bord, samt at vi er ude i alt slags vejr.

Der er ikke megen tid ved bussen for forældre, kan få den sædvanlige garderobesnak. Så meget af den daglige dialog går gennem KBHBarn, hvor der oplades billeder, skrives dagbog, gives besked til personalet mm. Det er også muligt at ringe til Lupinen, hvis man vil høre til sit barn eller tale med en pædagog. Dog ønsker vi ikke at der ringes mellem kl. 7.55 til kl. 8.20 (bustid), kl. 11.00 til kl. 12.00 (spisning) og kl. 14.30 til kl.15.00 (bustid)

 

Hverdagens rutiner i Lupinen:

Kl.6.30-7.45

Morgenmad i opsamlingen
Kl.8.10 Senest aflevering ved bussen.
Kl.8.15 Bussen kører til Borup.
Kl.9.15 Ankomst til Borup.
Kl.11.00 Frokost: Rugbrød: mandag, onsdag, Madpakker: torsdag, Varmt mad: tirsdag, fredag
Kl.14.00 Eftermiddagsmad.
Kl.15.00 Afgang med bus mod Valby.
Kl.15.45 Ankomst til Valby